ما عقد کرده هستیم و برای ما مقدور نبود کل پتو را آب بکشیم و مجبور به شستن همون قسمت شدیم برای خشک کردنش هم اون رو روی شوفاژ انداختیم آیا حالا که خشک شده و هنوز هم کمی سفت هست نجس است و شوفاژ رو هم نجس کرده یا نه ؟ پیشاپیش از پاسخ تون ممنون میشم

با سلام و سپاس از ارتباط شما پرسشگر گرامی با مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی.
اگر عین منی در پتو مانده باشد، همان قسمت هایی از پتو که منی دارد و یا با حالت تری با منی تماس داشته است، نجس است و اگر با تری روی شوفاژ گذاشته اید و تری آن به شوفاژ رسیده باشد، شوفاژ هم نجس شده است.
اما اگر عین منی در پتو نمانده باشد و با شستن با آب عین منی از بین رفته باشد و فقط لکه آن مانده باشد، پتو پاک است و جاهای دیگری که با پتو تماس داشته، از جمله شوفاژ نیز پاک می باشد. (1)
پی نوشت:
1. آیت الله فاضل لنکرانی، توضیح المسائل، مسئله 174.