من جوانی هستم.اگر من با دختری تفاهم داشته باشم و هر دو راضی به رابطه جنسی باشیم و هر دو مجرد باشیم.اگر رابطه جنسی ما از طریق باسن دختر باشد حکم چیست؟ایا اگر صیغه خوانده نشود و صرفا تفاهم کامل وجود داشته باشد حکم تغییری میکند؟ با تشکر از شما

پرسشگر گرامی با سلام و تشکر از ارتباط شما با مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی؛
با توجه به ضرورت انتخاب مرجع تقليد در عمل به تكاليف شرعي و همچنين وجود اختلاف نظر مراجع عظام تقليد در برخي مسائل، لطفا پس از تعيين مرجع تقليد، سوال خود را مجددا ارسال نماييد تا مطابق نظرمرجع شما پاسخ داده شود.