پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
واژه « ایمان » از نظر لغوی به معنای گرویدن، عقیده داشتن و باور داشتن است. (1)
از نظر اصطلاحی به معنای عقیده داشتن به ضروریات دین (اصول و فروع آن) می‏باشد. هر گاه انسان به چیزی اعتقاد جازم و قطعی پیدا کند، به طوری که آن را تصدیق کند، یعنی قبول کند و آن را بپذیرد, به آن ایمان پیدا کرده است. (2)
ایمان،اکتسابی است.

پی نوشت ها:
1. معین، فرهنگ معین، انتشارات امیر کبیر، 1360ه ش، ص 420.
2. راغب اصفهانى، ‏المفردات في غريب القرآن، دارالعلم الدار الشامية، بيروت‏1412 ق، ص 91 .