آیا خطبه های نماز عید فطر جزء نماز است؟
خطبه های نماز عید مانند خطبه های نماز جمعه جزء نماز محسوب می شود. اینکه در رساله و مفاتیح در مورد خطبه ها چیزی ذکر نشده، به این جهت است که نماز عید در زمان ...

با سلام و عرض خسته نباشید در رابطه با نماز عید فطر سوال دارم.

آیا خطبه های نماز عید فطر جزء نماز است؟ چون در رساله و مفاتیح الجنان در خصوص خطبه نماز چیزی ندیده ام ندیده ام .خواهشمندم راهنمایی فرمایید.

پاسخ:
خطبه های نماز عید مانند خطبه های نماز جمعه جزء نماز محسوب می شود. اینکه در رساله و مفاتیح در مورد خطبه ها چیزی ذکر نشده، به این جهت است که نماز عید در زمان غیبت مستحب است. (1)

پی نوشت:
1 . امام خمینی، توضیح المسایل، م 1516 و سوال از دفتر رهبری به شماره 7112467 0251.