با سلام با دست گچ گرفته چگونه می شود غسل حیض کرد وبرای نماز و روزه چه کار باید کرد

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با مرکز؛
درصورتی که دست در گچ باشد،وضو و غسل جبیره ای انجام دهید، به این ترتیب:
اگردست راست باشد، هنگام شستن سمت راست بدن ،جاهای دیگری بدن را به نیت غسل بشوید. با دست تر روی گچ دست به نیت غسل دست بکشد. اگر دست چپ گچ گرفته باشد،در وقت شستن سمت چپ بدن روی گچ دست تر به نیت غسل بکشد.
هنگام وضو نیز اگر قسمت های دست بیرون از گچ باشد،آن را در وقت وضو بشوئید. جاهایی که در گچ است، به نیت وضو دست بکشید، وضو وغسل صحیح است. نماز و روزه هم صحیح می باشد.(1)
پی نوشت:
1.آیت الله سیستانی، توضیح المسائل، مسأله 327و329 و 338.