سلام 16 سالم بود که با یه پسری که از خودم 7 سال بزررگتر بود ازدواج کردم و حالا بعد از 4 سال میخوام که ازش جدا بشم و الانم یک ماهه که قهر خونه بابام برگشتم و به خونوادم گفتم که نمی خوام دیگه ادامه بدم و میخوام که جدا بشم و الان که هنوز جدا نشدم با یه پسره رشتی آشنا شدم البته نه واسه ازدواج فقط با هم تلفنی صحبت می کنیم و چت میکنیم البته میدونم که صحبت با پسرا گناه داره و واسه اونایی که شوهر دارن بیشتر گناه داره داره میخواستم بپرسم که آیا من که در شرف طلاق هستم و یک ماهه شوهرم رو ندیدم شوهر دار حساب میشم و گناهم بیشتره؟؟ من دوستیه پاکی دارم و اصلا حرفایه بدی نمیزنم و فقط واسه پر کردنه وقتم و این که سریع تر شوهرم رو فراموش کنم حرف میزنم آیا این اشکال داره؟؟؟

اینگونه ارتباطات با نامحرم چون در معرض مفسده و گناه است جایز نیست و شما تا طلاق نگیرید شوهر دار محسوب می شوید (1)
پی نوشت:
1. آیت الله سیستانی ، استفتائات موجود در سایت معظم له به آدرس:
http://www.sistani.org/local.php?modules=nav&nid=5&cid=1011