به نام خدا
ممکن هست کمی طولانی بشود ولی من از چند نفر آشنایانم پرسیدم و آن ها به من گفتند که این ها ممکن هست که از ناراحتی هایی باشد که از درس و ... برایت پیش اومده ولی من چیز دیگه ای فکر می کنم.
من الآن اول دبیرستانم را تمام کردم یعنی امتحاناتم تموم شده و اولین خوابم را در پنجم دبستان دیدم که ( دیده هایم در خواب): کاملا تمامی خانه را به صورت واقعی و شفاف دیدم و پدرم داشت تلویزیون نگاه می کرد و مادر آشپزی می کرد من رفتم تو اتاق خودم برای چند لحظه و بعد بیرون آمدم و دیدم که پدر و مادرم نیستند و تمامی خونه رو گشتم ولی نبودن و بعد رفتم جلوی آیینه که یک قیافه ی زشت و بد ترکیب که کمی مبهم بود رو از صورت خودم دیدم ! بعد رفتم تو اتاق و قرآن رو برداشتم و قرآن خواندم و بعد خودم را در آینه دیدم که صورت قبلیم را داشتم و پدر و مادر من برگشته بودند!
خواب دوم من در دوم راهنمایی یعنی دو سال بعد برایم ظاهر شد . من در خواب اول دیدم که یک زن من را بقل کرده و من مرده ام ! بعد در خود خواب از خواب پریدم و چون من از ترس جن و پری تو سالن می خوابیدم دقیقا در خواب هم دیدم که تو سالنم و طبق معمول شب هست و پدر و مادرم و خواهرم خوابیدن و بعد یهو دیدم که از تو اتاقم یه موجود سیاه رنگ مبهم که تقریبا شبیه به همون قیافه ای بود که از خودم در آینه دیدم اومد بیرون و جالب اینجاست که من احساس می کردم که اون یه زن هست ! و بعد هم از خواب پریدم .
خواب سومم دقیقا دو سال بعد ، اواسط اول دبیرستان دیدم که به این شکل بود : روز بود و طبق معمول رفتم تو اتاقم و پای کامپیوترم تا به وبلاگم رسیدگی کنم و یهو صفحه ی دسکتاپم پر از عکس جن و عکس های وحشتناک شد و به طوری که من خواستم کامپیوتر را خاموش کنم ولی نتونستم و آخر دکمه اصلی محافظ کامپیوتر را زدم تا کامپیوتر به کل خاموش شود و یهو خوابم عوض شد و دیدم که یه دزد یه نفر رو کشته و منم در یه کوچه هستم و کنار فرد کشته شده بعد پلیس ها سر رسیدند و به من گفتند که داخل کیف پول فرد کشته شده را بگردم و تا اینکه در اون کیف پول (لعنت خدا بر شیطان) سه باره عکس همون کسی رو دیدم که تو خواب قبلیم می دیدمش !!! بعد چشم پر از اشک شد و رفتم تو بقل پلیسه !
اگر بتوانید من را کمک کنید ، خیلی ممنون می شوم و من اصلا خوشم نمیاد که دوباره آن زن وحشتناک و مبهم رو ببینم . خیلی ممنون
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
خواب ما انسان هاي معمولي، متأثر از شرايط رواني جسمي ما است؛ مثلا وقتي شما تشنه به خواب مي رويد، در خواب صحنه هاي مرتبط با آب را مي بينيد و ... آنچه در نامه شما مشهود است، اضطراب متوسط به بالاي شما است. اضطراب، منشأ بسياري از خواب هاي پريشان و يا به اصطلاح جن و پري مي باشد. به هر ميزان اضطراب شما به دلايل استرس هاي محيطي افزايش يابد، خواب هاي شما رنگ و بوي وحشتناك تري به خود مي گيرد. اين سه خواب شما، بيش از آن كه نشانگر مطلبي جدي در زندگي شما باشند، نشأت گرفته از شرايط اضطراب آلود شما مي باشند.
بنده هم چند خواب مشابه شما حتي بدتر از شما داشته ام؛ ولي بر خلاف شما زياد آن ها را جدي نگرفته ام و با توجه به عدم حجيت و واقع نمايي خواب، به حواشي آن كاري نداشته ام.
با اين وصف، بايد اولاً: به هر طريقي كه مي دانيد، سطح اضطراب خود را كاهش دهيد. ثانياً: اگر صد بار ديگر همين خواب يا بدتر از آن را ديديد، به جاي فاجعه سازي، به ساده سازي و پيش پا افتاده سازي آن بپردازيد.
بايد بپذيريد خواب، خواب است و نبايد با آن برخورد واقع گرايانه داشت.
نكته ديگر اين كه ضعف و تحليل قواي جسماني به دلايلي همچون: كم خوني، ابتلا به بيماري هاي مزمن جسمي و رواني و... سهم به سزايي در بروز اين گونه خواب هاي پريشان دارد.
اگر بتوانيد با رژيم غذايي مناسب و همچنين ورزش منظم و تنفس عميق به تقويت قواي بدني خود بپردازيد، كمتر دچار اين گونه خواب ها خواهيد شد. به ياد داشته باشيد كسي در دنيا وجود ندارد كه حداقل يك خواب پريشان مانند شما نديده باشد.
نكته ديگر اين كه تقويت بنيه مذهبي و ارتباط كيفي تر با خداوند، نقش مؤثري در كاهش خواب هاي شيطاني و افزايش خواب هاي رحماني دارد؛ مثلاً كسي كه نمازش را بي اهميت مي انگارد، بيش تر در معرض ديدن اين گونه خواب هاي آشفته مي باشد. همچنين انجام آداب و مستحبات خواب، بسيار در خواب آرام مؤثر است.
شما مي توانيد براي آگاهي از آداب خواب به كتاب "حلية المتقين" علامه مجلسي يا "مفاتيح الجنان" شيخ عباس قمي و يا حتي مطالب اينترنتي در اين زمينه بپردازيد.
باز تأكيد مي گردد هر گونه فاجعه سازي و بزرگ نمايي اين خواب هاي بسيار معمولي، به هيچ وجه امر منطقي به نظر نمي رسد و شما بايد با تقويت بنيه جسمي - مذهبي و همچنين رعايت برخي مستحبات خواب، سعي در بهينه سازي خواب هاي خود نماييد.






