آیا این درست است که سه روز درسال هستند که کار کردن در آنها حرام است؟ و یکی از این سه روز عاشوراست؟ ضمنا می خواستم بدانم که دقیقا حرام است یا مکروه؟ و آیا تبصره ای دارد؟ چون همانطور که واضح است بعضی از مشاغل در روز عاشورا هم نمی توانند تعطیل شوند، همانند پلیس، پرستار و ... با تشکر

پاسخ:
کارکردن در روز عاشورا حرام نیست، ولی اگر انسان کار ضروری ندارد، شایسته است که مشغول کار نشود و در عزاداری شرکت کند. اما کسانی که مشاغلی دارند که نمی شود آن را تعطیل کرد مانند پلیس، پزشک، کشیک یا پرستار و نانوا و مانند این مشاغل لازم نیست کارشان را تعطیل نمایند. کارکردنشان هیچ گونه اشکالی ندارد.