اگر شخصی به قصد خرید ماشین اقساطی هر ماه مقداری پول را به یکی ازشعب خودروسازی تحویل می داده و پس از مدتی تصمیم به گرفتن پولش می کند ایا به این پول که سود هم روی ان امده خمس تعلق می گیرد؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که پول مذکور را براي خريدن ماشين نياز داشته و الآن هم با پول مذکور قصد خريدن ماشين را داشته و براي خريد ماشين سواري مورد نياز، نا چار به پس انداز تدريجي باشد ، به پول مذکور و سود آن خمس تعلق نمي گيرد.
اما اگرهنوز نياز به ماشين دارد و مي خواهد ماشين بخرد،خمس ندارد(1).
پي نوشت:
1. سؤال از دفتر آيت الله شبيري زنجاني.