ایا اگر مادری لوازمی را برای جهیزیه خریداری و جمع اوری می کرده و سال خمسی گذشته است اگر هنوز دخترش ازدواج نکرده و یا به هر دلیل دیگری اگر از این کادوهااستفاده کند و یا کادو ببرد. ایا به این لوازم خمس تعلق می گیرد ؟مرجع ایت ا... شبیری زنجانی می باشد.مرجع تقلید مادر ایت ا... شبیری زنجانی می باشد.

در فرض سؤال که براي جهيزيه خريداري شده و بعدا ضرورت براي استفاده از وسايل مذکور درجاي ديگري پيدا شود و مصرف کند، خمس ندارد. (1)
پي نوشت:
1. سؤال ازدفتر آيت الله شبيري زنجاني