با سلام با دختری به مدت چند ماه رابطه دوستی داشته ام و کم کم به رابطه جنسی کشیده شد. البته دخولی صورت نگرفت. حالا قصد ازدواج با او را دارم. آیا از لحاظ شرعی مشکلی وجود دارد یا خیر؟

با دختري به مدت چند ماه رابطه دوستي داشته ام و کم کم به رابطه جنسي کشيده شد. البته دخولي صورت نگرفت. حالا قصد ازدواج با او را دارم. آيا از لحاظ شرعي مشکلي وجود دارد؟

پاسخ: با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اشکالي ندارد. مي تواني با اجازه پدر دختر با او ازدواج بکني .(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله وحيد ، توضيح المسايل ،م 2408 و م 2385.