با سلام مقلد مقام معظم رهبری هستم-30 ساله و دارای تحصیلات فوق لیسانس بیماری ویتیلیگو دارم و بخشی از موهای پلک یکی از چشم هایم سفید شده است. برای اینکه زیاد به چشم نزند از ریمل زنانه به موهای سفید شده می زنم که سیاه (هم رنگ بقیه گردد) و چون امکان زدن و پاک کردن در هر بار وضو سخت است و نیز مقداری از جرم ریمل روی موهای پلک (فقط موهایش نه پوستش) می نشیند.سوال بنده این است در حالی که ریمل به موهای پلک زده باشم میتوانم وضو بگیرم یا غسل نمایم آیا رسیدن آب به بدن در اینجا به موهای پلک که ریمل زده شده انجام می گیرد یا نه؟ با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
ريميل اگر جرم نداشته و فقط رنگ باشد يا با شستن جرم آن برود و فقط رنگ آن بماند، اشکال ندارد .
اگر جرم آن باقي بماند ،مانع از رسيدن آب روي مژه ها مي باشد .وضو و غسل اشکال دارد و بايد جرم آن برداشته شود.(1).
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتائات، سؤال 140-144.