سلام عليكم اگر روزه دار براي از بين بردن بوي بد دهان اقدام به شستن دهان نمايد البته بدون فرو رفتن آب در حلق چه حكمي دارد . اجر شما با امام حسين (ع)

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛
شستن دهان با آب يا مسواك اشكال ندارد، اما بايد از فرو دادن آب يا مواد ديگر جلوگيري نمايد. (1)
پي نوشت :
1.توضيح المسائل مراجع ، ج 1 ،مسئله 1657.