من چند سال پیش به اداره برق شهر خود خسارت وارد کردم. الان میخواهم ببینم چطوری میتونم بدون اینکه شناخته شوم جبران کنم. درضمن با سوالاتی که از یکی از کارکنان کردم فهمیدم شماره حسابی هست که هر کی میخواهد انشعاب جدید برق بخرد به آن شماره پول به حساب میریزد. میخوستم ببینم اگه میشه من مبلغی که ضرر زدم را به این شماره حساب بریزم و اشکالی نداشته باشه بهترین راه برای من است لطفا کمکم کنید از زیر این دین خلاص شوم بدون اینکه شناخته شوم

پرسشگر گرامي با سلام سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
بايد به مقداري که خسارت زده اي ،به همان شماره حساب که مربوط به اداره برق است واريز کني.
البته از مسئولان اداره سوال کن که اگر کسي بخواهد جبران بکند ،مي تواند به اين شماره حساب واريز بکند يا شماره حساب ديگري هست ؟