آیا رابطه جنسی با زنی که همسرش مرده است از نظر شرعی مشکل دارد؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز .
اگر عده وفات تمام شده و عقد شرعي از دواج موقت يا دائم بين مرد و زن مذکور با رعايت شرايط خوانده شده باشد، رابطه جنسي اشکال ندارد . اگر عقد خوانده نشده باشد ،هر چند زن و مرد راضي باشند، با هم نامحرم هستند و رابطه جنسي بين آن دو زنا و حرام است (1)
پي نوشت:
1.توضيح المسائل مراجع، ج2، مسأله 2363.