چند سال قبل خود ارضایی میکردم(ولی دقیقا نمیدانم از چه زمانی)بدون اینکه بدانم باید غسل جنابت کرد و در آن سالها به سفر حج(عمره مفرده)رفته ام و مطمئن نیستم که قبل از سفر هم خود ارضایی میکردم یا نه و میترسم قبل از سفرخود ارضایی کرده باشم و همه ی اعمال حج مثل طواف-سعی-طواف نسا درست نباشند باید چه کارکنم؟آیا حجم درست است؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مركز
در فرض سؤال که شک داريد عادت به استمنا قبل از رفتن به حج بوده يا بعد از آن، و شک داريد که اصلا در زمان حج جنب بوده ، حج شما صحيح است و به شک خود توجه نکنيد. (1)
پي نوشت:
1.سؤال تلفني (7741415-0251) دفتر آيت الله سيستاني.