باسلام اولین سالی که روزه بر من واجب شد متاسفانه دو روز عمدا دوراز چشم والدینم روزه ام رو خوردم البته اون موقع نمیدونستم چه گناه بزرگی مرتکب شدم لطفا راهنمایی کنید واسه جبران چکار باید بکنم .درضمن مرجع تقلیدم آقای خامنه ای هستند. باتشکر

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
در صورتي که حکم مسئله را مي دانستيد ،يعني مي دانستيد که روزه گرفتن واجب و باطل کردن عمدي آن حرام است، علاوه بر قضاي آن دو روز کفاره هم دارد.ولي اگر اصل حکم واجب بودن روزه نمي دانستيد و در يادگيري مسأله هم کوتاهي نکرده بوديد، فقط قضاي آن دو روز را بگيرد و کفاره آن واجب نيست.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتائات، س 817و 818.