آیا غسل کردن برای دخترانی که به هنگام خواب به حالت ارگاسم دست پیدا می کنند بدون اینکه هیچ عمل جنسی انجام داده باشند و یا حتی خواب آن را هم ندیده باشند و این حالت برای آنان اتفاق می افتد و هیچ ترشحی از انان صورت نگرفته باشد واجب است ؟و اصلا آیا این حالت برای آنها گناه محسوب میشود ؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکزرسيدن به حالت ارگاسم در خواب يا ديدن عمل جنسي در خواب اشکال ندارد و گناه محسوب نمي شود.
اگر ترشحي خارج نشود ،غسل لازم ندارد . با خروج ترشح هم اگر يقين صد در صد به خارج شدن مني پيدانکند (که معمولا يقين پيدا نمي شود) غسل لازم نيست.(1)
پي نوشت:
1. امام خميني ،استفتائات ،ج1 ،س 91.