سلام من چند روزی می شه که با دختری دوست شده ام . رابطه ی زیادی با هم نداریم ولی هر چندوقت یک بار باهم سینما می ریم و بیشتر رابطه ما تلفنی و با پیامک هستش . می خواستم ببینم دوست شدن با دختر نامحرم گناه محسوب می شه یا نه ؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکزدوستي با دختر نامحرم گناه محسوب مي شود و حرام است . واجب است ارتباط خود را قطع کنيد . (1)
دوست شدن با دختر نامحرم ضرر هاي زيادي دارد و در زندگي آينده تاثير منفي مي گذارد.
پي نوشت:
1 آيت الله مکارم ،استفتاات ، ج3 ،سوال 683 و686.