اگر هنگام غسل از انسان مذی(آب شهوت) خارج شود.غسل چه حکمی دارد؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
اگر در هنگام غسل، مني (آب شهوت ) خارج شود ،غسل باطل است و بايد دوباره از ابتدا غسل کنيد؛اما اگر مذي خارج شود، غسل صحيح است و بايد ادامه دهيد.
مذي آبي است که کمي لزج و چسبنده است و نوعاً بعد از تحريک شدن جنسي (مانند ديدن صحنه شهوت‌انگيز، يا فکر کردن درباره آن يا نگاه و صحبت با جنس مخالف ويا بازي با همسر) خارج مي‌شود. معمولاً قبل از خروج مني خارج مي‌شود و پاک است(1) . غسل و وضو را باطل نمي‌کند.
در ارتباط هاي بعدي نام مرجع خود را ذکر کنيد.
پي‌نوشت‌:
1. توضيح المسائل مراجع، ج 1، ص 70، مسئله 73.