آیا به هنگام آمیزش می توان با تحریک اعضا خود مثلا مالیدن به ارضا خود کمک کرد یا الزاما باید از همسر خواست که این کار را بکند؟(چون زن دیر تر به ارگاسم می رسد میتواند خودش اعضایش را حین آمیزش تحریک کند تا هر دو همزمان به ارگاسم برسند؟)

با اعضاي شوهرش مي تواند خودش را تحريک کند تا ارضا شود . نيز شوهرش مي تواند با اعضاي بدن خودش، يا دستش زنش را تحريک کند تا ارضا شود, نيز اگر زن با اعضاي خودش کاري مي کند که وقتي شوهرش با او نزديکي مي کند، با هم ارضا شوند، اشکال ندارد، ولي خودش نبايد تا ارضا شدن ادامه بدهد. يعني خودش نبايد خودش را ارضا کند.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله مکارم، بخشي از مسائل کثيرالابتلا ،م 93وسوال تلفني (0251784001)از دفتر آيت الله مکارم.