من 14 روزدر ماه را بیرون از شهرم کار میکنم و در این 14 روز ممکن است ماموریت هایی را نیز به صورت 2الی 3 روزه به مناطق دیگر که حداقل 20 کیلومتر از محل کارم فاصله دارد بروم.من مقلد اقای خامنه ای هستم. میخواستم بپرسم که نماز و روزه من در این ماموریتها به چه صورتی است.کامل یا شکسته؟متشکرم

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
اگر در دو سه روزي که به ماموريت مي رويد ،بيش از حد مسافت شرعي ،يعني بيش از 5/22 رفت و آمد کنيد، کثير السفر شغلي هستيد و نمازتان کامل و روزه صحيح است، ولي اگر کم تر از حد مسافت مثلا 20 کيلومتر رفت و آمد داريد، نمي توانيد در آن مکان قصد ده روز بکنيد، در نتيجه نمازتان شکسته و روزه صحيح نيست ،ولي اگر در اين مدت 14 روز بتوانيد قصد ده روز بکنيد. (مثلا بدانيد که ماموريت تان بعد از ده روز است ) نمازتان کامل و روزه تان صحيح است حتي در ماموريت 20 کيلومتري. (1)
پي نوشت:
1 . آيت الله خامنه اي ، رساله اجوبه الاستفتاات س 657 و 672.