من دانشجو هستم و در اصفهان زندگی می کنم برای کار آموزی از 20 تیر تا 31 مرداد به شرکت فولاد مبارکه در 65 کیلو متری اصفهان می روم سوال من این است که شرایط نماز من چگونه است وهمچنین روزه هایم.

اگر در اين مدت هر روز مي رويد و برمي گرديد و يا حداقل در هر کم تر از ده روز يک بار بين اصفهان و شرکت فولاد رفت و آمد داريد ،يعني ده روز يک جا نمي مانيد ،نماز و روزه تان در اصفهان و شرکت فولاد و بين اين دو کامل است.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله فاضل لنکراني ،توضيح المسائل ،م1325.