آيا ميتوان دختر باكره اي كه پدر هم دارد صيغه نمود به شرطي كه هم خوابي وجود نداشته باشد .

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
نمي توان دختر باكره اي كه پدر دارد، بدون اجازه پدرش صيغه نمود ،گرچه به شرطي باشد که همخوابي(مقاربت) وجود نداشته باشد . (1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي‌نوشت‌ :
1. توضيح المسائل مراجع ،ج 2 ، م2376.