من مقلد آقای مکارم هستم. نظرات مراجع دیگر هم مخاهم بدانم.

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
نظر مراجع عظام در مورد طهارت و نجاست اهل کتاب چنين است:
اهل کتاب به نظر آيات عظام :خامنه اي، وحيد خراساني، سيستاني ،نوري همداني ، صانعي ، شيخ جواد تبريزي، فاضل لنکراني ،پاکند . به نظر امام خميني و آيت الله بهجت نجسند . به نظر آيات عظام: مکارم شيرازي ، شبيري زنجاني ،جعفر سبحاني ، صافي گلپايگاني ،خوئي وگلپايگاني بنابر احتياط واجب نجسند.(1)
پي نوشت:
1 آيت الله خامنه اي ، استفتاآت سوال 313؛ توضيح المسائل مراجع ،مسئله 106 وذيل آن.