آیا تصور بوسیدن کسی را که دوستش داری گناه دارد؟ و به طور کلی تصورات جنسی بدون اینکه حالت ارضایی وجود داشته باشد چه حکمی دارد؟

پرسشگر محترم با سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز؛
فکر کردن به شکل مذکور به خودي خود حرام نيست، ولي آثار رواني بدي دارد. از آن پرهيز کنيد .
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .