من تا كنون بعد از صلوات تشهد وعجل فرجهم مي گفتم ولي به تازگي فهميدم نبايد اين كار را كرد آيا با اين موارد حج و نمازهايم صحيح نيست؟

پرسشگر محترم با سلام و تشكر از ارتباطتان با اين مركز
در تقصيرعمره و حج، گرفتن ناخن يا چيدن مو کافي است ،يعني يکي از اين دو کفايت مي کند .اگر هردو را انجام داده اي ،کار بهتري کرده اي و رعايت ترتيب معتبر نيست .بنابراين اشکالي در حج تو ايجاد نشده است.(1)
درمورد صلوات در تشهد نماز هايي که خوانده اي ،صحيح است، ولي بعدا «وعجل فرجهم» را نگوييد.(2)
پي نوشت ها:
1. مناسک حج امام خميني با حاشيه آيت الله خامنه اي,م 888و1123.
2. سوال تلفني(02517746666)از دفتر آيت الله خامنه اي.