سلام من جوانی 20 ساله با دختری 23 ساله اشنا شدم که قبلا برای ازدواج با پسری صیغه شده بوده ولی به ازدواج نرسیدن حالا ایا من برای صیغه کردن ایشون باید اذن پدر داشته باشم یا اصلا برای صیغه اذن پدر لازمه ممنون میشم جواب بدید

پرسشگر محترم با سلام و تشكر از ارتباطتان با اين مركز
شما که پسر هستي، اذن پدر لازم نداري، ولي آن دختر اگر باکره باشد، بايد از پدرش اجازه بگيرد .
اگر اجازه نگيرد، به فتواي اغلب فقها نمي تواني او را صيغه کني.(1)
پي نوست:
1. توضيح المسائل مراجع، ج2 ،م2376.