با سلام به هنگام عروسی، آرایشگر جهت آرایش از ناخن مصنوعی استفاده کرد. منتها برای چسباندن آنها از چسب قوی قطره ای استفاده کرده است. الان نمیدانم چگونه باید چسبها را از بین ببرم. در این حالت وضو و غسل چگونه باید باشند. و نماز هایی که با چنین غسلی خوانده شده چه حکمی دارند؟ با تشکر

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
يکي از شرايط صحّت وضو اين است که در اعضاي وضو مانعي از رسيدن آب نباشد.(1)
اما اگر به هر روشي نتوانستيد چسب را برداريد ،در اين گونه موارد بايد با وضوي جبيره و يا غسل جبيره نماز خوانده شود؛ يعني به قصد وضو يا به قصد غسل جبيره اي، با دست تر روي مواضعي که مانع چسبيده، دست بکشيد . در اين صورت وضوي جبيره يا غسل جبيره براي نماز کافي است . البته بايد تمام سعي و تلاش خود را براي برطرف کردن مانع داشته باشيد . اگر مانع برطرف نشد، با وضو يا غسل جبيره نماز را بخوانيد . در اين صورت نماز، قضا ندارد..
پي‌نوشت‌:
1. توضيح المسائل مراجع، ج 1، ص 187، شرط سيزدهم.