سلام خسته نباشید آیا میتوانم به نیت خواندن نماز ظهر و عصر قبل از اذان ظهر مثلا ساعت 10 صبح وضو بگیرم؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
نمي تواني به نيت خواندن نماز ظهر و عصر قبل از اذان ظهر مثلا ساعت 10 صبح وضو بگيري، ولي براي با وضو بودن(طهارت داشتن) مي تواني وضو بگيري . نيز نزديک اذان ظهر مي تواني براي نماز ظهر و عصر وضو بگيري.(1)

پي نوشت:
1.آيت الله خامنه اي، استفتاآت ،س119و122.