با سلام اگر با پول جنس با ارزشی را خریداری کرده باشیم و بعد از یک مدت آن را بفروشیم و سود کنیم باید خمس آن پول را بدهیم یا نه

پرسشگر گرامي با درود و سلام :
اگر با پول خمس داده شده جنس با ارزشي را براي تجارت خريداري کرده باشيد و سپس آن جنس را بفروشيد و سودي به دست آوريد و آن سود در بين سال خرج هزينه خانواده نشود و سال خمسي شما هم فرا برسد، خمس آن سود را بايد پرداخت کنيد . ( 1 )
پي نوشت :
1 . سؤال تلفني ( 7742227ـ0251 ) از دفتر آيه الله خامنه اي .