سلام من مقداری پول توی حسابم توی یکی از بانک های ایران دارم و هر ماه سود پول به حسابم ریخته میشه میخواستن بدونم این سود که براش کار نکردم و به اصطلاح پول پول اوردن حلاله یا نه ممنون .

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
آيت الله مكارم مي فرمايد: «ماهيت سپرده‏هاى حساب جارى ماهيت قرض است . مشروط بر اين است كه به مجرد مطالبه ادا شود. ماهيت سپرده‏هاى دراز مدت و كوتاه مدت، نوعى مضاربه يا ساير عقود شرعي و مانند آن است. پرداخت سود على الحساب نوعى وام است كه بعد از ظهور ربح محاسبه مى‏شود . در صورت رعايت ضوابط عقود شرعي مانند مضاربه، گرفتن سود اشكالى ندارد».(1)
پي نوشت:
1. استفتائات جديد، ج 2، س1686.