اگر کسی در حالت حیض دچارخودارضایی شود چه حکمی داردوبایدچه کند؟هم اکنون که روز پنجم عادت ماهانه است چه کنم؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
خودارضايي گناه است و لازم است كه انسان از آن توبه نموده و آن را ترك نمايد. در برخي از روايات ديني خودارضايي همانند زنا با خود دانسته شده است.
حال اگر كسي آن را انجام دهد و مني از او خارج شد، با شرايطي كه در توضيح المسايل مراجع آمده است (مني در زماني خارج مي شود كه زن يا دختر در حالت لذت زياد جنسي به حالت رعشه جنسي و ارگاسم مي رسد) بر چنين شخصي غسل جنابت واجب مي شود . بايد غسل جنابت انجام دهد كه يا در ايام عادت(به فتواي بسياري از فقها) يا بعد از آن غسل مي تواند انجام دهد.