من روزه قضاي زيادي دارم مي توانم در ماه رجب روزه مستحبي بگيرم اگر پاسختان مثبت است ايا فضيلت ان در حكم روزهاي ماه رجب است

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
کسي که روزه قضاي واجب داشته باشد، نمي تواند روزه مستحبي بگيرد(1)، بنابراين با داشتن روزه قضاي واجب، نمي توانيد درماه رجب يا ماه هاي ديگر، روزه مستحبي بگيريد، بلکه روزه قضاي خود را در ماه رجب بگيريد، اميد است که خداوند ثواب روزه ماه رجب را نيز به شما عنايت نمايد.
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع، ج1، مسأله 1563.