یک شخصی در خارج از مملکت خویش فوت کرده و برای اینکه خانواده به آن جا بیایند ممکن است که یک تا جند هفته طول بکشد آیا جایز است از نظر شرعی جنازه نگهداری شود و برای جه مدتی ممکن است؟

پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
تأخير دفن ميّت تا هر چند روز که باشد، در صورتى كه موجب هتك و توهين ميت نباشد و غرض عقلائي در بين باشد ،جايز است . ( 1 )
بنا براين شخصي که در خارج از کشور فوت کردهف تأخير دفن او تا وقتي که موجب هتک و توهين ميت نباشدف جائز است .

پي نوشت :
1 . سؤال تلفني ( 7741415 ـ0251 ) از دفتر آيت الله سيستاني.