حدیث

امام على عليه السلام:
اى كسى كه خود رهنماى به خود است.
بحارالأنوار، ج 9، ص 243

پرسش 1:
با توجه به آيات سوره واقعه اگر من ازخدا بخواهم كه دربهشت زيباترين پسر را به عنوان دوست به من عطا كند آيا مي كند؟

پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما ؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
همان طور که خودتان اشاره کرديد، مطابق با نص صريح آيات و روايات، بهشتيان در بهشت با انواع نعمت هاي الهي پذيرايي خواهند شد ، از جمله اين نعمت ها پذيرايي توسط خادمان بهشتي است که غلامان( پسران ) زيبارويي اند که نظيرشان در دنيا و جود ندارد. اين خادمان، هم خود از نعمت هاي بهشتي اند و هم خدمتي که مي کنند، خدمتي بهشتي است .
مقام بهشتيان آن قدر والا است که هر چه از خدا بخواهند ، در اختيارشان قرار مي گيرد و اختيار يک دوست مطابق با شأن فرد بهشتي، از آن قبيل است.
بهشت محفل انس مؤمنان است. انسان هاي بهشتي، از معاشرت و مجالست با هم لذت مي برند. هر نعمتي در بهشت، آيت حقي از آيات الهي است و فرد بهشتي اگر بخواهد، حتي مي تواند با افراد زير دست خود که در خدمت او هستند، مصاحبتي لذت بخش داشته باشد.