ولی پدرم گفت تا زمانی كه سر كار نری حتی نباید نامزد كنی..........
از اينكه به ما اعتماد كرديد و مشكل خود را صادقانه با ما در بيان گذاشتيد خرسنديم. صداقت در گفتار حاكي از ضمير و فطرت پاك شماست . نشان مي دهد نمي خواهيد مبتلا...

23 سال دارم،سربازیمو رفتم و الان دانشجو هستم. همیشه نمازمو خوندم و روزمو گرفتم. هرگز به ناموس دیگران نگاه بد نكرم و هرگز حرف لغوی بهشون نزدم. از همین كارایی كه الان تو خیابونا انجام می دن. تا اون جا كه تونستم به دستورات خدا عمل كردم. من 3 سال پیش به دختر خالم علاقه مند شدم.همه معیار هایی كه مد نظرم بود رو داشت. اون هم به من علاقه مند بود و من برای اون همون چیزی بودم كه می خواست.ما مدت ها با هم در ارتباط بودیم. ولی در حد شرع.در این مدت حتی یك بار هم دست اون رو لمس نكردم. برای اینكه این پنهانكاری ها گناه محسوب نشه دوتایی تصمیم گرفتیم كه با بزرگ تر هامون در میون بگزاریم.همین كار رو هم كردیم.ایشون به همه اعضای خوانوادش گفت.پدر،مادر،خواهر و برادرش.ولی من فقط به مادرم گفتم. بعد به خواهر و برادرام.راستش به خاطر انتظار عكس العملی كه از پدرم داشتم فعلا دست نگه داشتم.خانواده دختر خالم همگی قبول كردن.با رضایت كامل.شوهر خالم و خالم با مادرم صحبت كردن و قرار شد مدتی نامزد باشیم.من به پدرم هم گفتم.ولی پدرم گفت تا زمانی كه سر كار نری حتی نباید نامزد كنی..........

از اينكه به ما اعتماد كرديد و مشكل خود را صادقانه با ما در بيان گذاشتيد خرسنديم. صداقت در گفتار حاكي از ضمير و فطرت پاك شماست . نشان مي دهد  نمي خواهيد مبتلا به آلودگي نفساني شويد . از آلوده شدن به گناه نگران هستيد. اين حالت علامت ايمان و اعتقاد قوي به ارزش هاي اللهي و انساني است . اميدواريم در اين برهه حساس زندگي بتوانيد ايمان خود را همچنان حفظ كنيد . از آلوده شدن به گناهان خود را حفظ كنید .البته بهتر بود باخویشتن داری و خودكنترلی تا زمانی كه تمام شرایط و موانع ازدواج تان فراهم نشده بود و  كاملا مطمئن نبودید كه دختر شما شریك قطعی زندگی شما خواهد شد ، سرمایه گذاری عاطفی و احساسی نمی كردید. با این حال در اين جا لازم مي دانيم به عنوان مشاوري امين و دلسوز نكاتي را خدمت شما دانشجوي گرامي عرض كنيم:

1. جوهر زندگي انسان، رويارويي با مشكلات و تلاش براي غلبه بر آن هاست. آنچه كه انسان و زندگي را مي‏سازد،  درگير شدن با مشكلات و تلاش براي رفع آن هاست. تحقيقاً نمي‏توانيد كسي را بيابيد كه مدعي باشد كه اساساً مشكلي ندارد. اگر چنين كسي را يافتيد، يا انسان نيست و يا آن كه راست نمي‏گويد، بدانيد كه استعدادهاي آدمي در عرصه  مشكلات است كه بروز مي‏كند. پس بايستي از مشكل استقبال كرد و با شادابي و طراوت به رفع آن اقدام نمود.

2. معمولاً پدر و مادر انسان، دلسوز فرزندان خود هستند . اگر مطلبی می گویند و یا مخالفتی ابراز می كنند، از سر دلسوزی و خیر خواهی است؛ گویا پدر شما خود به این نكته رسیده اند كه زندگی خرج دارد و بار مالی زندگی و خانواده را باید به عنوان پدر خانواده، بر دوش بكشد. به خاطر همین وقتی می نگرد كه پسر دلبندش شور و ذوق ازدواج در سر می پروراند، ولی به فكر شغل و كسب و درآمد نیست. در حال حاضر شغلی ندارد، آشفته می شود و برای ازدواج شما بدون داشتن شغل مناسب دل نگران است. به همین خاطر دوست دارد كه شما با جدیت در فكر شغل باشید. اما گویا در این زمینه دچار افراط گردیده است و تمام جوانب را در نظر نمی گیرد. از این روی نیاز است مقداری این نگرش دلسوزانه ایشان تعدیل شود.

3. در مورد ازدواج  بهتر بود حالا كه شما و دخترخاله تان همدیگر را پسندیده اید و با هم تناسب و همخوانی دارید و تنها مشكل تان این است كه فعلاً دانشجو هستید و شغل و درآمدی ندارید، با هم عقد می كردید . چند سالی را صبر می كردید و مراسم عروسی رسمی را با توافق خود و خانواده ها تا فراهم شدن شرایط لازم به تأخیر می انداختید، در این صورت هم روابط شما جنبه شرعی و حلال به خود می گرفت و هم با فراغت بال درستان را تمام می كردید و به دنبال شغل مناسب می رفتید . با فراهم نمودن مقدمات عروسی، بساط عروسی را راه می انداختید. ولی گویا پدرتان به این هم قانع نیست و اصرار دارد كه شما زودتر در پی شغل باشید . با این شیوه هم به مخالفت می ورزد؛ به نظر می رسد كه این تفكر پدرتان منطقی نیست.

4. اگرچه ازدواج حق شماست و در درجه اول این شما هستید كه باید در مورد سرنوشت خود تصمیم بگیرید ،ولی در نظر داشته باشید كه حمایت و پشتیبانی خانواده دختر و پسر، بنیان ازدواج را محكمتر نموده، در آسیبها و مشكلات احتمالی زندگی آینده، كمك كننده و پشتیبان خواهد بود. به همین خاطر توصیه می شود كه دختر و پسر در این گونه موارد تا جایی كه امكان دارد ،رضایت و موافقت خانواده ها را جلب كنند. بدون كسب رضایت آنان و برخورداری از حمایت آنان، ازدواج نكنند. در مورد شما هم مطلب همین طور است. باید تا جایی كه امكان دارد ،رضایت پدرتان را جلب كنید.

5. اوّلین گام برای حلّ اين مشكل، یك گفتگوی دوستانه با پدرتان است. فراموش نكنید كه زمانی گفتگو میتواند نتیجهبخش باشد كه در یك فضای آرام و خالی از هر گونه پیش زمینه ذهنی باشد.

پس سه نكته را فراموش نكنید:

 1. ذهن تان را از كدورتها پاك كنید.

 2.  او به شما علاقهمند و دلسوز شماست.

 3. به دنبالِ یافتن راه حل باشید، نه مقصّر جلوه دادن یكدیگر.

موفق و كامروا باشید.