از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد؛
نشست صمیمی کارشناسان جدید مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با رئیس و مدیران مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر اصغری در این نشست ضمن خوش آمدگویی، به توضیح فلسفه وجودی، رسالت و اهداف مرکز ملی پاسخگویی و همچنین معرفی اجمالی از فعالیت های این مرکز و بخش های پاسخگویی آن پرداخت. در ادامه حجت الاسلام دکتر احمدی امین «رئیس گروه پشتیبانی علمی و ارزیابی مرکز» ضمن توضیح آیین نامه های آموزشی و پژوهشی به اهتمام کارشناسان جدید جهت حضور در جلسات و نشست های آموزشی تاکید کرد.

در ادامه این نشست مدیران گروه های پاسخگویی شرح وظایف بخش ها و آیین نامه مرتبط با آن را تبیین کردند.

شایان ذکر است علیرغم سختگیری های بسیار در فرایند جذب کارشناس پاسخگو، پس از جذب نیز کارشناسان جدیدالورود یک دوره یک ماهه به صورت آزمایشی فعالیت دارند و در صورت تایید ارزیابی امکان ادامه فعالیت خواهند داشت.