از سوی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت؛
34 کلیپ با موضوع عید فطر و زکات فطره ضبط تدوین و انتشار یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی،  پس از بررسی پرسش های کاربران و استخراج سوالات پرتکرار، بخش رسانه مرکز ملی اقدام به تولید کلیپ با موضوع احکام زکات فطره نمود.
با توجه به ترافیک بالای خطوط در این ایام، کاربران گرامی می توانند با مراجعه به اپلیکیشن پاسخگو به نشانی my.pasokhgoo.ir ، کانال احکام زکات فطره و صفحه مرکز ملی در آپارات به نشانی aparat.com/pasokhgoo پاسخ پرسش های خود را دریافت نمایند.
در صورت عدم دریافت پاسخ از محتوای چند رسانه ای تهیه شده، پرسشگران گرامی می توانند با مراجعه به سامانه تلفنی (096400) و سامانه مجازی ( my.pasokhgoo.ir) ضمن ارتباط زنده با کارشناسان مرکز، پاسخ سوالات خود را دریافت نمایند.