طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی برگزار شد
با حضور ریاست دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد اولیایی به عنوان «رئیس جدید مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» معرفی شد.
برگزاری جلسه تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در سالن اجتماعات شهید شیخ قاسم اسلامی این مرکز برگزار شد.

در این جلسه که با حضور ریاست، معاونین و مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار گردید حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد اولیایی به عنوان «رئیس جدید مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» معرفی و از خدمات و زحمات چندین ساله حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد اصغری تقدیر و قدردانی شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد اصغری، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در سخنانی با اشاره به سنت دیرینه علمای پیشین در پاسخگویی به شبهات دینی، گفت: بنده از بهمن ماه ۹۹ این امانت الهی را بر عهده گرفتم و اکنون پس از ۵ سال، آن را به برادر دیگر می‌سپارم. امیدوارم این امانت، توشه قیامت ما باشد.

رئیس سابق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان اینکه سرمایه عظیم مرکز، کارشناسانی هستند که ۲۴ ساعته مشغول پاسخگویی‌اند دغدغه اصلی خود را در دوران مسئولیت، توانمند سازی بیشتر بخش‌های مختلف مرکز خواند و تصریح کرد: احیای پاسخگویی رسانه، تولید کتاب الکترونیک، پادکست، موشن‌گرافی و اینفوگرافیک و ... در دستور کار قرار گرفت. بومی‌سازی سامانه‌های مرکز نیز از مهم‌ترین فعالیت‌های زیرساختی بود که ماه‌ها زمان برد.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری با اشاره به فعالیت‌های میدانی گفت: در اوج اغتشاشات، فعالانه در مدارس سمپاد حضور داشتیم. پاسخگویی میدانی در نماز جمعه، موکب شبانه، و حضور در نمایشگاه کتاب تهران نیز از دیگر اقدامات بود. همچنین مشاوره حضوری مرکز، خودگردان و درآمدزا شده و مجوز قانونی از سازمان نظام روانشناسی اخذ گردیده است.

عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خاطرنشان کرد: سامانه «دین‌دان» که حاصل ایده استاد واعظی است، امروز افتخاری برای دفتر تبلیغات و مرکز ملی پاسخگویی محسوب می‌شود.

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد اولیایی، رئیس جدید مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با تشکر از رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، گفت: ساحت اجرا همچون ساحت علم و دانش نیازمند تلاش جمعی است. بنده حاصل سال‌ها خدمت دیگران در این مجموعه را دریافت می‌کنم و از زحمات آقایان مخدوم و اصغری قدردانی می‌نمایم. ذخیره بزرگی از مدیران به نسل جدید منتقل شده است.

عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: برای حقیر، خدمت در مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی یک افتخار طلبگی محسوب می‌شود. این مرکز از حیث تبلیغی، مصداق اتمّ فعالیت‌های تبلیغی است و جای خوشبختی دارد که جمع زیادی از فضلای حوزه در این مرکز مشغول خدمت به مردم هستند.

رئیس جدید مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با اشاره به حدیثی از امام باقر (ع) خطاب به ابان تغلب گفت: امام فرمودند به مسجد برو و پاسخ مردم را بده، چراکه خوشحال می‌شوم عده‌ای از شیعیان پاسخگوی دیگران باشند. ان‌شاءالله همه کارشناسان مرکز مصداق این روایت امام باقر(ع) باشند و نفس پاسخگویی به شبهات و سوالات دینی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

حجت الاسلام والمسلمین اولیایی در پایان ضمن تکریم زحمات مدیران پیشین، بر تداوم راه آنان تأکید کرد و افزود: امیدوارم با همکاری همه کارشناسان و مدیران جهادی، بتوانیم رضایتمندی مردم را بیش از پیش جلب کرده و گام‌های مؤثری در حوزه پاسخگویی تخصصی و میدانی برداریم.

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین استاد احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به ویژگی‌های حجت الاسلام والمسلمین دکتر اصغری، مدیر سابق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، افزود: از دوران دانشجویی و کارشناسی ارشد فلسفه دین در خدمت ایشان بودیم. جناب آقای اصغری مدیری لایق، خدوم و همراه بودند و کوچکترین مشکلی در مدیریتشان نداشتیم. خداوند به ایشان در دانشگاه باقرالعلوم(ع) توفیق بدهد.

استاد واعظی در بخش دوم سخنان خود با اشاره به سابقه ۱۲ ساله آشنایی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد اولیایی رئیس جدید مرکز، گفت: از ایشان انتظار می‌رود  همانطور که در حکم‌شان ذکر شده است، مسأله طراحی پاسخگویی در سطح ملی را جدی بگیرند. راه‌اندازی پاسخگویی با گویش محلی، تهیه زیرساخت‌های لازم و ارتباط‌گیری استانی از جمله اولویت‌هاست تا با مشکل پاسخگویی در استان‌ها مواجه نباشیم.