طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای جمعی از علمای اهل سنت استان سیستان و بلوچستان از مرکز ملی پاسخگویی بازدید و بر لزوم ارتباط طرفین و گفتگوهای علمی تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای جمعی از علمای اهل سنت از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بازدید و ضمن آشنایی با فعالیت های صورت گرفته و نحوه ارائه خدمات به کاربران بر لزوم ارتباط بین علمای مذاهب و گفتگوهای علمی در بستر ارتباطات همدلانه تاکید کردند.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام محمد پورنوروز «سرپرست اداره برنامه ریزی و پشتیبانی مرکز» گزارشی از فعالیت ها، سامانه ها، مسیرهای ارتباطی و برنامه های مرکز ارائه کرد.

حجت‌الاسلام محمدجواد عبداللهی «مسئول واحد چابهار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت» نیز در این جلسه ضمن تشکر از اقدامات مرکز ملی پاسخگویی، پاسخ به سؤالات و شبهات امت اسلامی را امری مهم برشمرد و بر ارتباط دو طرف بین علمای مذاهب تاکید کرد.

شایان ذکر است علمای اهل سنت حاضر در این ضمن قدردانی از اقدامات مرکز ملی پاسخگویی، خواستار ارتباط بیشتر و گفتگوهای علمی فی ما بین شدند.