احمد واعظی

طی حکمی از سوی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی صورت گرفت:
طی حکمی از سوی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی این دفتر منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، متن حکم حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی خطاب به حجت الاسلام اصغری بدین شرح است: نظر به انتصاب حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای مخدوم به سمت مدیر کل حوزه ریاست، جنابعالی را که بحمدالله از شایستگی، تجربه و تعهد لازم برخوردارید، به عنوان «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی» منصوب می نمایم.

مسئولیت خطیر این مرکز در سطح ملی، ایجاب می کند، ظرفیت نرم افزاری و سخت افزاری آن با بهره گیری از فناوری های روز و توان دفترتبلیغات اسلامی ارتقا یافته و از نیروهای متعهد، عالم و آشنای به مسائل دینی، اخلاقی و اجتماعی استفاده گردد.

مدیریت و تلاش در جهت افزایش توان پاسخگویی علمی به سؤالات و شبهات دینی و مذهبی و تهیه و نشر مدون آنها در بستر فضای مجازی و یا مکتوب از اموری است که از جنابعالی و همکارانتان در آن مرکز مورد انتظار است.

در پایان از زحمات خالصانه و دلسوزانه جناب حجت الاسلام مخدوم تقدیر و تشکر می نمایم.

با حضور ریاست دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد:
در جلسه ای با حضور ریاست دفتر، مدیران و کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی از تلاش های 12 ساله حجت الاسلام مخدوم قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این جلسه که به صورت وبیناری و حضوری برگزار شد، از زحمات و تلاش های 12 ساله حجت الاسلام والمسلمین مخدوم قدردانی به عمل آمد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» با تکریم و تقدیر از حجت الاسلام مخدوم در طی 12 سال، مدیریت ایشان را همواره با ادب و اخلاق دانست که از اخلاق حرفه‏ای برخوردار بوده است.

وی با تصریح بر ارزش ذاتی پاسخ به شبهات و سؤالات دینی افزود: فرایند پاسخ به شبهات نشان داد دین در عرصه‏های مختلف و حل مشکلات مردم و بحران های روحی و اصلاح روابط اجتماعی کارآمد است که خود یکی از اهداف انقلاب به شمار می رود.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان اینکه دین می تواند در عرصه های مختلف پاسخگوی نیازهای مردم باشد، پاسخگویی به سوالات را به مثابه کار درمانگری دینی دانست.

وی با اشاره به انتقاد مردم از محدودیت های زمانی در پاسخگویی، ابراز امیدواری کرد که بتوان این محدودیت را از پاسخگویی دینی مرتفع کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم علیه السلام با اشاره به رویکرد مساله محوری دفتر تبلیغات گفت: داده های مرکز ملی در زمینه کشف و تبیین و حل مسائل سرمایه خوبی است و می تواند کمک شایانی به دفتر در این حوزه نماید.

حجت الاسلام اصغری با تاکید بر مطالبه رهبر معظم انقلاب دام ظله ، تقویت نشر و ارائه محصولات علمی در قالب کتاب، مقاله، اپلیکیشن و ...، تقویت انعکاس و بازنمایی پاسخگویان مرکز و ورود جدی تر در رسانه و فضای مجازی را از دیگر اهداف خواند که پیگیری خواهد شد.

وی در پایان صحبت یاد همکاران مرحوم حجج اسلام شهید محمد حسن دهقانی، محسن جنتی، اسماعیل هیاتی، محمد جواد اسماعیلی کاشی، سید علی اکبر کاظمی و مرحومه زکیه پیهانی را گرامی داشت و از خداوند برای آنان طلب آمرزش کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم «مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی» نیز در این جلسه با اشاره به فراز و فرودهای مرکز در طی این 12 سال، موفقیت مجموعه را مدیون رئیس دفتر که دلسوز به شرایط هست و هیات امنایی که درک دقیقی نسبت به موضوع دارند و همکارانی که با کمترین چشم داشت مجاهدانه و خالصانه حضور داشتند، دانست.

وی با اشاره به افتخار آفرینی پاسخ به 25 میلیون سوال در طی این 12 سال افزود: برطرف کردن دغدغه هایی مردم نسبت به دین خدا بالاترین افتخاراست.

مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات با اشاره به تقدیر رهبری از دفتر تبلیغات و ریاست دفتر گفت: رهبر معظم انقلاب دام ظله در مورد پاسخگویی فرمودند که از آن کارهایی است که رضایت کامل ما را در پی دارد و فرمودند سلام من را به همکارانتان برسانید.

وی در پایان با دعا برای همکاران از آنان طلب رضایت کرد.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین استاد احمد واعظی «رئیس دفتر تبلیغات اسلامی» مرکز ملی را از افتخارات دفتر تبلیغات دانست که ناشی از اخلاص عزیزانی که کار فنی و تخصصی را انجام می دهند.

وی برایند مرکز ملی را به سمت جلو ارزیابی کرد که ناشی از مدیریت و همکارانی است که مدیر را همراهی می کردند.

حجت الاسلام واعظی چهار خصیصه اخلاص، علاقه مندی و عشق درونی و اعتقاد به کار، خوش خلقی و ادب فی کل حال و توانایی ایشان در جهت همدلی و انسجام را برای حجت الاسلام مخدوم برشمرد و افزود: این که مرکز ملی افتخاری برای حوزه و دفتر تبلیغات است در سایه همین همدلی و انسجام ایجاد شد.

وی در پایان با ابراز خرسندی از آینده مرکز ملی پاسخگویی خواستار توسعه فنی و پشتیبانی پلتفرم اپلیکیشن پاسخگو شد و برای حجت الاسلام اصغری آرزوی توفیق کرد.

شایان ذکر است در حاشیه این مراسم با حضور خانواده های حجت الاسلام شهید محمد حسن دهقانی و حجت الاسلام مرحوم محسن جنتی یاد آن عزیزان گرامی داشته شد.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تشریح کرد:
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن ابراز تأسف از عملکرد برخی از کشورهای اسلامی در برابر استکبار، به تبیین علل و عوامل اقدامات توهین آمیز دشمنان اسلام پر
واکنش اهانت به پیامبر - احمد واعظی

به گزارش تبلیغ نیوز ( پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم)، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی در نشست شورای مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: این روزها دو مصیبت و واقعه اسفناک، قلوب مؤمنین و مسلمانان غیرتمند را به درد آورده است، یکی مسأله توهین به رسول گرامی اسلام(ص) و اهانت به ساحت قرآن و دیگری مسأله سازش توسط برخی از کشورهای عربی و اسلامی با اسرائیل است که نشان از ضعف، سستی و انفعال در برابر استکبار و صهیونیست دارد.

* اظهار تأسف از ارتباط بعضی از کشورهای اسلامی با استکبار جهانی

وی ضمن ابراز تأسف از عملکرد برخی از کشورهای اسلامی در برابر استکبار گفت: بر خلاف تأکیدات قرآنی که مؤمنین باید «اشداء علی الکفار» و «رحماء بینهم» باشند، برخی از جوامع اسلامی با استکبار هم دست و هم پیمان می شوند و آنجایی که باید شدت عمل داشته و عزت اسلامی رعایت شود، رحمت، انفعال، پذیرش و وادادگی رخ می دهد.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: این عادی سازی روابط با کشوری که انواع و اقسام ظلم ها و قتل ها را نسبت به مسلمانان اعمال کرده، بسیار نگران کننده است.

* علل و عوامل اقدامات موهن دشمنان اسلام

وی با بیان این که توهین به مقدسات بی ارتباط با عادی سازی روابط با صهیونیست نیست، افزود: مسأله توهین به مقدسات که گاهی اوقات به خصوص در کشورهای اروپایی اتفاق می افتد، معلول علل متعددی است که یکی از آنها، ضعف و تشتت در میان کشورهای اسلامی است؛ یعنی وقتی که دشمنان اسلام، ضعف، سستی و انفعال را در سران کشورهای اسلامی می بینند و تشتت را در میان مسلمین مشاهده می کنند، طبیعی است که از این اهانت ها و جسارت ها احساس خطر نکنند.

حجت الاسلام والمسلمین واعظی، رشد اسلام گرایی در اروپا را از دیگر علل توهین به مقدسات دانست و اظهار داشت: علی رغم تمام تبلیغات منفی علیه اسلام و ایجاد ترس مصنوعی از اسلام که در رسانه های غربی رقم می خورد، با موج عظیم اسلام گرایی در کشورهای اروپایی مواجه هستیم و ترکیب جمعیتی به لحاظ مذهبی در حال تغییر است و این اهانت ها واکنشی انفعالی در برابر این اقبال و گرایش به اسلام است.

وی درباره توسل به حاشیه سازی برای بروز واکنش های هیجانی مسلمان در غرب، گفت: سومین عامل توهین به مقدسات، حاشیه سازی برای به فراموشی سپردن و به تفرقه انداختن نسبت به برخی از مسائل اصلی است که در آن جوامع وجود دارد که می خواهند با این نوع حرکات غیر انسانی، مسلمانان را به واکنش های هیجانی بکشانند تا به این وسیله حاشیه سازی کرده و مهر تأییدی بر حرکات اسلام هراسانه خودشان در غرب بگذارند.

* تسلط سکولاریزم و انزوای جریانات مذهبی در غرب

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که سکولاریزم و جریانات سکولار به شدت در عرصه عمومی غرب مسلط هستند تصریح کرد: جریان مذهبی در غرب به شدت به انزوا رفته است و توهین به مقدسات و گاهی اوقات حتی به مقدسات دین مسیحیت صورت می گیرد و متأسفانه نهادهای مذهبی و دینی در غرب، به خصوص در اروپا نسبت به این امور در حاشیه قرار دارند.

وی افزود: حاکمیت و کانون های اصلی قدرت و حکمرانی در غرب، در دست جریانات سکولار است و به این صورت نسبت به مبانی مذهبی می تازند و به خود اجازه می دهند که به مقدسات توهین کنند.

حجت الاسلام والمسلمین واعظی خاطرنشان کرد: هر چند که این نوع حرکات، احساسات ما را جریحه دار می کند اما نشان از عجز و بی منطقی آنها در مقابل اسلام و شخصیت نورانی رسول اکرم(ص) است.