حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

تسبيحات حضرت زهرا (س) توسط چه كسي و از چه زماني در تعقيبات نماز سفارش شده است؟
در اوايل هجرت و اوايل ازدواج حضرت زهرا (س) با امام علي (ع)، روزي اين دو بزرگوار، نزد رسول خدا (ص) رفتند و حضرت زهرا (س) از سختي و سنگيني كارهاي خانه شكايت و از ايشان درخواست خدمتگزار كرد. رسول خدا (ص) فرمود: دخترم مي بيني كه وضع مسلمانان چگونه است؟ در مسجد عده اي قوت روزانه را هم ندارند و با اين وضع چگونه به شما خدمتكار بدهم؟ من ذكري را به شما ياد مي دهم كه آن را بخواني و حضرت زهرا (س) بعد از نمازها مي خواند و قدرتي معنوي حاصل مي شد.