حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آيا غير از مقاتلي كه ويژه امام حسين(ع) است براي ساير ائمه(ع) هم مقاتلي هست كه همه مصائب آن ها را جمع آوري كرده باشند؟
كتاب مستقلي در اين باره وجود ندارد ولي شهادت هر يك از ائمه(ع) را در كتاب هاي مربوط به زندگاني آن ها آورده اند. اخيرا پژوهشكده باقر العلوم در حال نگارش كتابي است كه يكي دو جلد اوليه نيز چاپ شده است كه نام آن استشهاد المعصومين به عربي و مقتل معصومان به فارسي است. كه تنها به مساله شهادت آن ها پرداخته است. البته اين كتاب تنها نقل روايت است و به نقد و بررسي آن ها نپرداخته است.