میخواستم بدونم که دعایی ناد علی کبیر در کجا نوشته شده ،منبع دعا کجاست.

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
براي دعاي ناد علي سند معتبرى يافت نشده است. در كتاب مفاتيح نيز اين دعا را نيافتيم. اما در كتاب مستدرك الوسائل تأليف حاجى نورى مى‏گويد: به خط مرحوم شهيد نوشته‏اى ديدم كه خواندن اين دو بيت براى پيدا شدن گمشده خوب است و به امام معصوم هم اسناد داده نشده است.
هم چنين علامه مجلسى آورده است:
در جنگ احد وقتى جبرئيل نازل شد و جمله معروف "لا فتى الا على، لاسيف الا ذوالفقار" را آورد، اين جمله از رسول خدا (ص) شنيده شد:
ناد علياً مظهر العجائب تجده عوناً لك فى النوائب‏
كل غم و هم سينجلىّ بولايتك يا على يا على يا على (1)‏
همچنين در بحار نقل شده كه هاتفى در روز اَحد اين دو بيت شعر را براى پيامبر خواند. (2)
بنابراين، اين ذكر و ختم آن داراى سند به ائمه معصومين (ع) نمى‏باشد.
البته اين شعر و ذكر در بين مردم مشهور است و از اهل سنت هم شنيده شده است و بعيد و غير قابل قبول هم نيست، زيرا ذكر " يا علي " از بزرگ ترين ذكرها و توسل به نام ايشان كه بنده برگزيده خدا بود، مورد رضاي خدا و از بين برنده غم ها و ناراحتي ها است. خواندن اين دعا به قصد رجا و به اميد مطلوب بودن نزد خداوند بدون مانع است. و قطعا اين دعاي ناد علي سحر و جادو نيست و كسي را جادو نمي كند.
بنا بر اين عدد خاصي نيز براي خواندن آن نخواهد بود و هر مقدار خوانده شود بايد به قصد رجا باشد.
پي نوشت ها:
1. محدث نوري، مستدرك الوسائل،چ اول، بيروت، مؤسسه آل البيت، 1408 ق، ج 15، ص 483.
2. مجلسي، بحار الانوار،چ هشتم، بيروت، الوفا، 1403 ق، ج 20، ص 73.

موفق باشید.