سلام خسته نباشید یک سوال داشتم بنده احساس میکنم باید ازدواج کنم ولی شرایطش ندارم ولی دوست دارم ازدواج موقت بکنم تا به گناه نیفتم ولی نمیدونم چطوری باید اقدام کنم ودوست ندارم کسی از این موضوع مطلع بشه واینکه برای این کار اذن پدر لازم ؟واینکه برای من که دختری هستم که حیا وعفت دارم نمیتونم همچین قضیه ای رومطرح کنم به کسی چیکار کنم ؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اسلام دين كاملي است كه براي جزء جزء زندگاني ما برنامه دارد و در هيچ مسأله اي به بن بست برخورد نمي كند. اما كج فهمي يا تفسير سليقه اي و شخصي برخي مسلمانان است كه باعث مي شود كه اسلامي ناكارآمد در زندگي خود داشته باشيم. اسلام در زمينۀ مشكلات جنسي، در رتبۀ اول ازدواج دائم و در رتبه هاي بعد ازدواج مجدد و موقت -البته با رعايت ضوابط و شرايط خاص آنها- را پيشنهاد كرده است. متأسفانه در عرف امروز كه ازدواج موقت داراي قبح بالايي است و عوارض زيادي دارد، به هيچ وجه به دختران مجرد توصيه نمي شود.
- مطالبي را در قالب نكات در رسيدگي به مسايل جنسي و برنامۀ ازدواج خدمتتان عرض مي نماييم:
1- متأسفانه به خاطر شرايط امروزي- از جمله توقعات زياد براي وارد شدن به زندگي و بهانه هاي كذايي- سن ازدواج بالا رفته و روز به روز داريم اثرات منفي آن را در زندگي و اجتماع خود مي بينيم. اما اگر شما طالب زندگي خداپسندانه هستيد، توقعاتتان به زندگي كم باشد، تا به خواستگار با ايمان كه جوانمرد است، جواب مثبت بدهيد.
2- راه حل قرآن براي تأمين نياز جنسي:
خداي متعال آخرين دين را، اسلام معرفي مي كند؛ و آخرين كتاب هم كه به كامل ترين فرد(1) يعني پيامبر(ص) وحي شده، قرآن قرار داده است؛ كه تمام حرف ها و نسخه هايي كه در سعادت بشر لازم بوده را در آن آورده است؛ پس قرآن جوابگوي تمام مشكلات بشري است. همين قرآن براي مسايل جنسي، ازدواج را توصيه و بلكه واجب مي داند؛ و به ديگران أمر مي كند كه: " وَ أَنْكِحُوا الْأَيامى‏ مِنْكُمْ وَ الصَّالِحينَ مِنْ عِبادِكُمْ وَ إِمائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَراءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَليم"؛ (2) بى‏همسران خود، و غلامان و كنيزان درستكارتان را همسر دهيد. اگر تنگدستند، خداوند آنان را از فضل خويش بى‏نياز خواهد كرد، و خدا گشايشگر داناست.
3- براي رفع مشكلات ازدواج بايد به چند نكته توجه داشته باشند تا بتوانند در اين مرحله از زندگي موفق شوند:
الف- توكل به خدا و اعتماد به او: بايد انسان ايمان خود را به خدا و وعده‌هايي كه داده است محكم و استوار كند و از بدگماني و دو دلي نسبت به وعده‌هاي الهي به دور بوده و مطمئن باشد پروردگار بزرگ او را تنها نمي‌گذارد و به حال خود رهايش نمي‌كند.
ب- كنار گذاشتن تشريفات زايد، هزينه‌هاي قابل حذف و پيشگيري و دوري كردن از مراسم پر سر و صدا و پر خرج.
ج- قناعت: علاوه بر دوري از تشريفات، زندگي را بايد بر اساس قناعت پايه ريزي كرد و معناي قناعت آن است كه در اداره زندگي به حداقل بسازد و همسري را بگيرد كه اين فضا را درك كند.
- بهره گيري از خلاقيت، ابتكار و تجربيات ديگران: انسان موجودي است نيرومند، مبتكر، خلاق و داراي استعدادهاي شگرف ذاتي كه خداوند در او به وديعت نهاده است. اگر به اين نيروي خارق‌العاده پي ببرد و از آن استفاده كند قادر است بزرگ‌ترين موانع و مشكلات را با سرپنجه تدبير از سر راه بر دارد.
بهره گيري از تجربه ديگران به ويژه پدر و مادر و دوستان و بستگان دلسوز سرمايه گران بهايي است كه فرد بايد آن را با فكر و تدبير خويش آميخته كرده و با بهره گيري از آن بر مشكلات فايق آيد.
- قبل از اينكه مشكل جنسي حل شود توجه به بعضي نكات واقعا أثر گذار است؛ از هركاري كه زمينه تحريك جنسي شما را فراهم آورد بپرهيزيد. رفتن به مكان هاي تحريك كننده، ديدن تصاوير و فيلم هاي نامناسب، گفتن و شنيدن شوخي هاي جنسي، پوشيدن لباس هاي تنگ و چسبنده به بدن، لباس هاي زير از جنس مواد صنعتي(غير نخي)، پرخوري، خوردن غذاهايي با طبع گرم، نوشيدن افراطي آب به ويژه در شب، پر بودن مثانه قبل از خواب، دمر خوابيدن و...نمونه هاي از تحريك جنسي هستند.
- كنترل ميل جنسي: اگر كسي قدرت ندارد مقدمات ازدواج را فراهم كند. بلكه مشكلاتي بر سر راه او است كه نمي‌تواند ازدواج كند بايد غريزه جنسي خود را كنترل كند.
غريزه جنسي اگر با ازدواج مهار نگردد، مطلوب‌ترين راه تسلط بر آن، كنترل مثبت است و آن پرهيز از صحنه‌ها و كارهايي است كه به تحريك اين غريزه مي انجامد.
اين نوع از كنترل، كه در حقيقت جنبۀ پيشگيري دارد هم راحت است و هم بي زيان و بلكه مفيد. چون موجب مي‌شود مغز و اعصاب و قواي بدن در حالت عادي به سر برند و تعادل رواني شخص محفوظ بماند و انرژي و سرمايه‌هاي جسمي و روحي او بيهوده مصرف نشوند.
- توصيه هاي پاياني:
1- تا وقتي كه موفق به ازدواج شويد، انجام سه امر لازم است:
اول: اگر دوستان بدي داريد، از آن ها دوري كنيد؛
دوم: ارتباط خود را با مراكز مذهبي مثل مسجد افزايش دهيد؛
سوم: ورزش را فراموش نكنيد.
2- تنها راه مديريت مسايل جنسي، ازدواج است، سعي كنيد در جلسات و مراسم مختلف زنانه حضور فعال داشته باشيد تا از چشم مادراني كه در اين جلسات براي فرزندان خود دنبال دختران كدبانو و خوش سليقه هستند، غافل نباشيد. به هيچ وجه سمت فجايع جنسي نرويد، زيرا عوارضي كه در پي دارد زندگي انسان را تباه مي كند. سعي كنيد فكر خود را در امور ديگر مشغول كنيد تا موعد ازدواج از طرف خداي متعال فراهم شود، البته به شرطي كه كم توقع و فانع باشيد و صرفاً جوانمردي طرف مقابل مدّنظر شما باشد.
پي نوشت ها:
1. أحزاب (33) آيه40؛" ما كانَ مُحَمَّدٌ أَبا أَحَدٍ مِنْ رِجالِكُمْ وَ لكِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَ خاتَمَ‏ النَّبِيِّين‏‏".
2. نور (24) آيه32.
موفق باشید.