با عرض سلام.من 18 سالم است و با عرض تاسف مدت 5 سال است که به استمنا مبتلا هستم در مدت 4 سال قبل عارضه ای از این عمل را در خودم نمی دیدم ولی الان به مدت 6 ماه است که با مشکلات شدیدی مواجه شدم شماره ی عدسی عینکم به 4 رسیده ولی بدتر از آن عوارض روحی آن است که عذابم می دهد در اوایل فکر نمی کردم که این عوارض ناشی از استمنا باشد ولی با تحقیق و مشاورهای که با چند روانشناس داشتم همه آنها به من گفتند که این عوارض ناشی از آستمنا است من اخیرا با مشکلات روحی و روانی زیادی مواجه شده ام افکارم به شدت مشوش است و تمرکز ندارم تا حدودی دچار افسردگی هم شده ام هیچ چیز را نمی توتنم در ذهنم ثابت نگه دارم و مرتبا افکار بی اساسی به ذهنم خطور می کند حتی کم کم در هنگام صحبت کردن هم گاهی کلمات برایم یک حالت مبهمی دارد حافظه و قدرت ذهنی و تفکرم تا حد بسیار زیادی کاهش یافته من این زا به طور کامل حس می کنم که دیگر همان آدم یک سال قبل نیستم من از قوای ذهنی بسیار بالایی برخوردار بودم من سال پیش یک اختراع هم داشته ام که رتبه ی دوم را کسب کرد ولی الان در مسائل روز مره و ساده می مانم البته من این عمل را مدت یک هفته است که ترک کردم و از این بابت هم مطمئنم که دیگر این عمل را تکرار نخواهم کرد ولی می خواهم هر چه سریعتر از این عوارض روحی عذاب اور خلاص شوم لطفا مرا در این زمینه راهنمایی بفرمایید که چگونه هر چه سریعتر بهبود یابم آیا اصلا من دیگر به ان دورانی که ب.دم و اون اندیشه سرشاری که داشتم بر خواهم گشت یه آنکه باید بقیه عمر را به عذاب و حسرت کارهایی که در گذشته قادر به انجام آن بودم ولی هم اکنون نیستن سر کنم لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر

بهترين كار و اولين قدم براي جبران آسيب هاي جسمي و رواني استمنا، ترك استمنا است، چون تا وقتي كه اين كار را ترك نكنيد نمي توانيد جلوي آسيب هاي آن را بگيريد. با ترك اين كار، به تدريج عوارض آن از بين خواهد رفت. بعد از ترك اين كار، بايد ديگر به ناكامي هاي گذشته فكر نكنيد، و به تقويت روحيه خود بپردازيد، مطمئناً با توقف استمنا، روحيه بسيار بهتري پيدا خواهيد كرد، و به شرايط ايده آل و مطلوب تان نزديك مي شويد. اگر هم مشكلي باقي ماند با مراجعه به يك روان شناس، مي توانيد بر آن مشكل غلبه كنيد.

موفق باشید.