سلام من 8 ساله که متاسفانه بر اثر بی توجهی خانواده ام به مسایل اخلاقی یعنی از سن 13 سالگی به استمنا اعتیاد پیدا کردم و حالا ازدواج کردم ولی هنوز این مسئله لعنتی دست از سرم بر نمیداره، چشمهای من هنوز عطش هرزگی دارن و خیلی وقتها منو با دیدن تصاویر مستهجن به این کار مبتلا میکنن. به هرکس که تونستم متوسل شدم از خدا هم خواستم شب ها و روز های زیادی بعد از این گناه گریه کردم ولی هنوز هم دست از من بر نداشته، در ظاهر سکوت میکنم چون نمیتونم به کس دیگه ای بگم ولی از درون دارم متلاشی میشم . من باید چیکار کنم؟ کمکم کنید تا هنوز وقت حساب و کتابم نرسیده

پاسخ:
خيلي مشخص است كه كسي كه عكس و فيلم مستهجن مي بيند شديدا تحريك مي شود و به گناه مي افتد، اين مسئله به سن و سال ربطي ندارد و مجرد و متاهل هم نمي شناسد. شما بايد وسائلي را كه توسط آنها عكس و فيلم مستهجن را مي بينيد از دسترس خودتان دور كنيد، مثلا اگر با اينترنت اين عكس ها را مي بينيد ارتباطتان را به كلي با اينترنت قطع كنيد، مطمئن باشيد كه ضرر نمي كنيد. هم چنين حافظه كامپيوترتان را از اين جور تصاوير خالي كنيد و اگر سي دي مستهجن داريد آن ها را بشكنيد و دور بيندازيد، و اگر اين عكس ها را با موبايل مي بينيد موبايلتان را هم عوض كنيد و يك موبايل سياه و سفيد تهيه كنيد. با انجام اين كارها، چون اين وسائل از دسترستان خارج مي شوند راحت تر مي توانيد اين عكس ديدن ها را كنار بگذاريد. اين نكته بسيار مهمي است كه نبايد وسائل انجام گناه، به راحتي در اختيار افراد وجود داشته باشد، چون در اين صورت كنترل شخص، بر روي خودش كمتر مي شود، و احتمال به گناه افتادنش، بيشتر مي شود.
نكته ديگر اينكه با توجه به اينكه شما ازدواج كرده ايد هر وقت كه از نظر جنسي تحريك شديد بايد از طريق همسرتان، خودتان را ارضاء كنيد، و سعي كنيد كه استمنا را كنار بگذاريد، البته اگر كاري كه در بالا به شما گفته شد عمل كنيد و عكس ديدن را كنار بگذاريد تحريك جنسي شما كمتر خواهد شد، و احتمالا استمنا كردن شما به كلي كنار مي رود.
موفق باشید.