به نام خدا
با سلام؛
می خواستم از شما بپرسم که مایع مدی چیست؟ به طور کلی مایعات مدی و مذی و وذی و منی و این چنین مایعات را برایم توضیح دهید. آیا اگر بعد از ادرار و یا در حین آن مایعی چسبنده (که گاهی بی رنگ و گاهی تقریبا سفید است) خارج شود غسل جنابت لازم است؟ مایعی از من در برخی مواقع خارج می شود که به دلیل شهوت است و در هنگام ادرار یا بعد از آن خارج می شود و حجمش کم است و ویژگی های بالا را دارد من آن را می شورم اما دوباره خارج میشود. حکم آن چیست؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
لطفا سوالات فقه و احکام شرعی خود را با ذکر مرجع تقلید به سامانه پیامکی مرکز با شماره 30009640 و نشانی اینترنتی http://30009640.ir/sms/ بدون نیاز به ثبت نام ارسال نمایید و یا با شماره تلفن 096400(بدون کد) تماس بگیرید.
اما سوالات غیر شرعی در زمینه های مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همین آدرس ارسال نمایید تا پاسخگوی شما باشیم.