سلام علیکم
رهبر معظم انقلاب می گویند ما نمی خواهیم سلاح هسته ای(بمب اتم) بسازیم اما خودشان یک بار گفتند دشمنان با هر سلاحی به ما حمله کنند ما نیز با همان سلاح به آنها حمله می کنیم. حال
الف) آیا جمله بالا(که پررنگ شده) -یا شبیه آن- را رهبر معظم انقلاب گفته اند؟(آیا من درست فهمیده ام که ایشان اینطور گفته اند؟)
ب) اگر حضرت آقا این جمله را(یا طوری دیگر با همین مفهوم) گفته اند، منظورشان چه بوده است؟ آیا اگر دشمنان با سلاح هسته ای به ما حمله کنند ما نیز سلاح هسته ای درست می کنیم و به آنها حمله می کنیم؟
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
بين گفتار رهبري تنافي وجود ندارد. زيرا ايشان از يك سو، به حرمت استفاده از سلاح هسته اي فتوا داده است، و بخشي ازصحبت هاي ايشان ناظر بر حرمت استفاده از اين سلاح است، و از سوي ديگر رهبري به جواز استفاده ازسلاح هاي مجاز اشاره نمود است و بخشي از سخنان ايشان ناظر بر اين امر است، همان طور كه دشمن در جنگ ايران و عراق، از سلاح شيميايي استفاده نمود، اما ايران ازاين سلاح استفاده نكرد. بر اين اساس بين سخنان رهبري تنافي نيست و ابهام هم ندارد.
موفق باشید.